Drone Panorama's

Drone Panorama's

DronePanorama is gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve 360 graden panorama foto's. Met deze unieke blik van boven zet u uw bedrijf of evenement in de spotlight! Wij maken foto's van verschillende plekken in de lucht en via een paar klikken kunt u deze beelden eenvoudig bekijken en delen.

Unieke beelden

Met deze unieke blik van boven zet u uw bedrijf of evenement in de spotlight! Het is mogelijk om meerdere panorama's te maken en die aan elkaar te koppelen. Zo heeft u vanaf meerdere plekken een uniek beeld.

Interactief

De panorama is interactief! U kunt volledig om u heen kijken en ver inzoomen. Of laat de panorama automatisch draaien / in- en uitzoomen. Het is zelfs mogelijk om de sensoren in uw telefoon te gebruiken om via Augmented Reality de panorama te bekijken!

Hoge kwaliteit

Er worden tientallen foto's gemaakt en samengevoegd tot een mooie panorama van ongeveer 180 Megapixel. Het is daarom mogelijk om ver in te zoomen voor een gedetailleerde panorama.

 Over Drone Panorama's

Een interactieve panorama is een geweldige manier om de omgeving te laten zien. Doordat de panorama volledig interactief is kan de gebruiker 360 graden om zich heen kijken! Doordat er tientallen foto's samen worden gevoegd is de uiteindelijke panorama een foto van wel 180 Megapixel. Hierdoor is de kwaliteit van de foto erg hoog en kan er ook ver ingezoomd worden.